Jest produktem naturalnym, który powstaje z wina gronowego w procesie fermentacji.

W zależności od wina, może być biały lub czerwony. Zawiera wartościowe składniki,  makro- i mikroelementy: potas, fosfor, magnez, żelazo ,wit. B12, kwas foliowy i inne substancje niezbędne dla zdrowia.

Ocet winny balsamiczny. Powstaje z moszczu winogronowego, poddanego procesowi fermentacji, dojrzewa w drewnianych beczkach, co nadaje mu specyficzny, słodkawy smak. Jest dodatkiem do sałatek, sosów, marynat, a  nawet owoców i deserów.

Filtruj     Kolejność     Pokaż # 
Redukcja octu owocowego z ananasem Creative
Redukcja octu jabłkowego z kawałkami jabłka Creative
Redukcja octu figowego z kawałkami figi Creative
Redukcja octu owocowego z marakują Creative
Redukcja octu z czerwonego wina Creative
Ocet owocowy z imbirem Creative
Ocet owocowy z jabłkami i miodem Creative
Ocet owocowy z mango Creative
Ocet owocowy z figami i cynamonem Creative
Ocet owocowy z cytryną, miodem i algami Creative
Ocet owocowy z czerwonymi owocami Creative
Ocet winny Gourmet BALSAMICZNY
Ocet winny z białego wina starzonego
Ocet winny z czerwonego wina starzonego